Pazar, Mart 24, 2024
Ana SayfaOyunRise OnlineRise Online Karakter Silme Nasıl Yapılır?

Rise Online Karakter Silme Nasıl Yapılır?

Rise Online yeni sunucuları ve yenilikleri ile iyice büyük bir kitleye hitap etmeye başladı. Bu içeriğimizde Rise Online karakter silme nasıl yapılır sorusuna yanıt vereceğiz. İçeriğimizi okuduktan sonra Rise Online çar silme konusunda sorunuz kalmayacak.

Rise Online Karakter Silme Nasıl Yapılır?

Rise Online Karakter Silme Nasıl Yapılır

Çoğu MMORPG oyununda o veya bu nedenle karakterlerinizi silmeniz gerekebilir. Eğer taze bir başlangıç yapmak istiyorsanız Rise Online karakter silme nasıl yapılır diye soruyor olabilir. Rise Online karakterinizi silmek için yapmanız gerekenleri resimde anlattık. Maddeler halinde de sizlerle paylaşacağız.

  • Rise Online‘ı başlatın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Silmek istediğiniz karakteri seçin.
  • Ekranın altındaki Delete butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkacak uyarı ekranında OK butonuna tıklayın.
  • Eğer yetersiz karakter hatası alıyorsanız yeni bir karakter açın ve sonra silmek istediğiniz karakteri silin.
  • Karakteriniz silindi.

Yukarıdaki adımları eksiksiz olarak uyguladığınızda Rise Online karakterinizi kolayca silmiş olacaksınız. Çoğu MMO’nun aksine Rise Online karakter silme konusunda oyuncularına ciddi anlamda özgürlük sağlıyor. Karakterinizi silmek istediğinizden emin olmalısınız.

Rise Online Karakter Silinince Premium Özellikler Gider Mi?

Daha hızlı seviye atlamak, daha iyi farm yapmak için oyuncular Rise Online Premium Özelliklerinden faydalanıyorlar. Peki, Rise Online çarı silinince premium özelliklere ne olur? Bir şey olmaz. Evet, karakterinizi sildiğinizde sahip olduğunuz özellikler kaybolmaz.

Hesabınıza özel yaptığınız harcamalar kaybolmayacak olsa da karakterinize aldığınız pet, binek, iksir gibi eşyalar da karakterinizle beraber silinecektir. Silinmesini istemiyorsanız hesap deposuna koymayı veya başka bir karakterinize aktarmayı unutmamalısınız.

Rise Online Karakter Silme Ücretsiz Mi?

Evet, Rise Online çar silme tamamen ücretsiz bir işlemdir. Karakterinizi hiçbir ücret ödemeden silebilir ve yeni bir karakter oluşturabilirsiniz. Ancak resimde de görebildiğiniz gibi ücretsiz olarak sadece dört karaktere sahip olabilirsiniz. Devamında ya karakterlerinizi silmek ya ekstra ödeme yapmak zorunda kalacaksınız.

Rise Online Karakter Silme İşlemi Geri Alınır Mı?

Rise Online karakter silme işlemini uygulamadan önce gerçekten karakterinizi silmek isteyip istemediğiniz konusunda iyi düşünmelisiniz. Çünkü karakter silme işlemi geri alınamaz. Karakteriniz silindikten sonra envanterindeki eşyalar ve karakterin kendisi tekrar kurtarılamaz. Kendinize tekrar tekrar sormalısınız, karakterinizi silmek istiyor musunuz?

Rise Online Karakter Silinince İtemlerime Ne Olacak?

Karakter silme işleminden sonra karakter envanterinizde olan tüm eşyalar ve karakterinizin üzerindeki itemler tamamen silinecek ve tekrar geri gelmeyecektir. Hesap deponuz ise silinmeden kalacaktır.

Rise Online Karakter Silinince Levelime Ne Olacak?

Level, seviye her karakterin kendisine özgüdür. Yani Rise Online karakter silme işleminden sonra karakterinizin leveli de, kazandığınız tüm deneyim de silinecektir. Yeni karakteriniz sıfırdan oyuna başlayacak.

Rise Online Karakter Sil Sınırsız Mı?

Daha önce kötüye kullanımları engellemek için Rise Online yetkilileri karakter silmeyi kaldırmıştı. Benzer bir ekstra gelir elde etme işlemi yapmadığınız sürece sınırsız olarak karakter silebilirsiniz.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir