Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunGTAGTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Oyun dünyasının en gözde markası olan GTA, yıllardır yeri projesi ile oyuncuları merakta bırakıyordu. Zaman daralırken oyuncular hala soruyorlar, GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 çıkış tarihini ve devamında aklınıza takılabilecek soruları yanıtlamak için içeriğimizi hazırladık.

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Rockstar Games tarafından 17 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan GTA 5 hala birçok oyuncu için tazeliğini korurken aradan geçen yıllarda Rockstar Games çalışmayı sürdürdü. Çalışmanın asıl nedeni doğal olarak GTA serisinin devamını getirmekti. Yani evet, GTA 6 gelecek ama ne zaman oynayabileceğiz? GTA 6 ne zaman çıkacak yanıtlayalım.

GTA 6 Trailerının yayınlandığı resmi açıklamada GTA 6’nın 2025 yılında yayınlanacağına öğrendik. Yıl konusunda artık resmi bir bilgiye sahibiz ancak bazı öngörülerde bulunarak tarihi biraz daha daraltabiliriz. Tecrübelerimize dayanarak GTA 6’nın 2025 yazında çıkacağını düşünüyoruz. Beklemeye değeceğinden eminiz, bekleyenlerden misiniz? Artık GTA 6 çıkış tarihini biliyorsunuz.

GTA 6 PC Ne Zaman Çıkacak?

GTA 6 konusundaki kafa karışıklıklarının temelinde PS ve PC arasındaki tarih farkı gelmektedir. Yapılan resmi açıklamalardan biliyoruz ki GTA 6 ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı olan 2025 sadece konsollar için geçerli. Bilgisayardan GTA 6 oynamayı planlayan oyuncular ekstra olarak GTA 6 pcye ne zaman çıkacak diye sormak zorunda kalıyorlar.

GTA 6 pcye çıkış tarihi olarak 2026 başlarını hatta 2026 sonlarını tahmin etmek hatalı olmayacaktır. Bu kadar uzun süre nasıl bekleyeceğinizi hayal bile edemiyorsanız siz de GTA evrenine kendini kaptıranlar arasındasınız demektir. Hiç üzülmeyin, zaman geçer ve GTA 6’ya elbet kavuşursunuz. GTA 6 çıkış tarihi artık sandığınız kadar uzak değil.

GTA 6 Hangi Haritada Geçecek?

GTA markasının tek başına tüm oyun dünyasını heyecanlandırmasında şaşırılacak bir durum olduğunu sanmıyoruz. Ancak oyuncuların uykusunu kaçıran asıl konuların başında GTA 6’nın çok tanıdık bir haritada geçecek olması gelmektedir. İstanbul, Ankara gibi ülkemiz şehirlerden bahsetmiyoruz tabi… GTA 6 hangi haritada geçecek?

GTA 6 ne zaman çıkacak diye soran oyuncuların büyük bir bölümü eski GTA serilerini özlemle anıyorlar. GTA 6, her GTA hayranının bildiği San Andreas haritasında geçecek ve dönemin Amerika’sını bizlere gerçekçi bir şekilde yansıtacak gibi duruyor. Gördüğünüz gibi GTA 6 yayınlanma tarihi geçmişe dönmemiz için de çok değerli.

GTA 6 Kaç TL Olacak?

Steam gibi büyük bir markanın Türk Lirası kullanmaktan vaz geçmesiyle beraber Türk oyuncular olarak en büyük sorunumuz yeni oyunların fiyatları oldu. Dolar kuruyla yeni çıkan oyunları, triple A oyunları satın almamız gerçekten çok zorlaştı. Ancak tahmin edebiliyoruz ki birçok Türk oyuncu GTA 6 satın alacak ama kaç TL karşılığında.

  • GTA 6 Standart Edition Steam: 2.000 TL
  • GTA 6 Standart Edition Steam: 2.500 TL
  • GTA 6 Standart Edition Epic Games: 1.750 TL
  • GTA 6 Standart Edition Epic Games: 1.900 TL

GTA 6 Karakterleri Belli Oldu Mu?

Oyuncuların GTA 6 ne zaman çıkacak diye araştırmaya koyulması GTA 6 karakterlerinin farklılığı nedeniyle de olabilir diye düşünüyoruz. GTA serisinin yeni oyununda kadın karakter yöneteceğimizin açıklanmasıyla beraber GTA 6 konusundaki beklentiler iyice arttı. Dileriz yeni karakterlerimizi de benimseyebiliriz.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir