Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunPalworldPalworld Game Pass Gelecek Mi?

Palworld Game Pass Gelecek Mi?

Saatler içerisinde satış rekorları kıran Palworld Game Pass gelecek mi diye soruyor olmanız oldukça normal. Artan fiyatlar ve xBox Game Pass’in oyunculara sunduğu özellikler tüm oyun severlere Palworld Game Passte var mı diye sorduruyor.

Palworld Game Pass Gelecek Mi?

Palworld Game Pass Gelecek Mi

Pocket Pair tarafından 2024 yılının başında yayınlanan Palworld aslında şirketin ilk oyununun gelişmiş hali gibiydi. Belki de bu nedenle oyun eleştirmenleri ve oyuncular aşırı beklenti içerisinde değildi. Ancak Palworld 19 Ocak 2024 tarihinde yayınlandığında işler beklendiği gibi olmadı. Rekorlar kıran Palworld Game Pass gelecek mi?

Böylesine büyük bir ilgi beklemeyen şirket oyunu Game Pass ile anlaşmalı olarak çıkarttı. Yani evet, Palworld Game Pass gelecek, hatta çoktan geldi. Steam üzerinden satışa çıktığından beri satış rekorları kıran Palworld fiyat konusunda ve Palworld sistem gereksinimleri konusunda Türk oyuncuları üzse de Game Pass sayesinde ülkemiz oyuncularına büyük bir hediye verdi.

Palworld Game Passte Ücretsiz Mi?

Artık Palworld Game Pass gelecek mi sorusunun yanıtını biliyorsunuz, Palworld Game Pass üzerinden oynanabilir durumda. Ancak bu konuda oyuncuların bazı hatalı çıkarımları da olabiliyor. Palworld Game Pass ücretsiz mi diye merak ediyorsanız yanıtlayalım.

Ne yazık ki Palworld Game Passte olsa bile oyunu ücretsiz olarak oynamanız mümkün değildir. Game Passte Palworld oynamak için xBox Game Pass aboneliğiniz olması gerekmektedir. Oldukça ucuza Game Pass üyesi olabilir ve ekstra ücret ödemeden Palworld oynayabilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir