Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunGame Pass Şubat Oyunları Listesi

Game Pass Şubat Oyunları Listesi

Game Pass her ay düzenli olarak bazı oyunların ücretsiz olarak oynanacağını açıklıyor. Games Pass aboneleri de aylık olarak bu oyunları oynuyorlar. Game Pass Şubat oyunları listesinin duyurulmasıyla birlikte tüm bu listeyi sizlerle paylaşmak istedik.

Game Pass Şubat Oyunları Listesi

Game Pass Şubat Oyunları Listesi

Game Pass aboneleri normalde oldukça pahalı olan oyunların büyük bir kısmını ücretsiz olarak oynuyor, ayrıca ücretli olan oyunları da bir aylık olarak geçici bir süreyle oynama hakkına sahip oluyorlar. Aylık oynanacak oyunlar xBox tarafından seçilirken bu ayın oyunları belli oldu. Game Pass Şubat oyunları;

  • A Little to the Left
  • Bloodstained
  • Plate UP!
  • Resident Evil 3
  • Return to Grace
  • Train Sim World 4
  • Madden NFL 24

Game Pass Şubat oyunlarının açıklanmasıyla beraber oyuncular bu oyunları daha yakından tanımak, hangi oyundan başlangıç yapmaları gerektiğini öğrenmek istiyorlar. Sizler için Game Pass Şubat ayının oyunlarına biraz daha yakından bakmak istiyoruz.

A Little to the Left

A Little to the Left

A Little to the Left, aslında herkesin aşina olacağı bir bulmaca oyunudur. Ancak bulmaca oyunlarının tekdüzeliğini oyuna yaramaz mı yaramaz bir kedi eklenmesi ve bulmaca kısımlarının evdeki eşyaları saklamak yoluyla ilerlemesiyle ortadan kaldırmışlar. Eğer kedileri ve bulmaca oyunlarını seviyorsanız kesinlikle vakit ayırmalısınız.

Bloodstained

Bloodstained

Bloodstained klasik bir RPG oyunudur. Oyunun hikayesine biraz göz atmak gerekirse, ana karakterimiz bir simyacı tarafından lanete uğramış ve vücudu yavaş yavaş kristalleşmektedir. Bu durumu ortadan kaldırmanın tek yolu çok geç olmadan oyunun sonuna ulaşmak, laneti kaldırmaktır.

Plate UP!

Plate UP!

Plate UP! arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz, aşırı eğlenceli bir yemek yapma oyunudur. CO:OP modundaki zamana karşı yarış ile beraber çok eğlenceli dakikalar yaşayacağınızdan eminiz. Eğer yeteri kadar arkadaşınız varsa kesinlikle şans vermelisiniz.

Resident Evil 3

Resident Evil 3

Oyun dünyasının gelmiş geçmiş en kaliteli serilerinin başında gelen Resident Evil serisinin üçüncü oyunu da Game Pass Şubat oyunları listesinde kendisine yer buluyor. Bu yapımı denemeden oyun oynuyorum demeniz hoş karşılanmayacaktır. Eğer korku öğelerinden çok kötü etkilenmiyorsanız şans vermeniz gerekir.

Return to Grace

Return to Grace

Yıllar önce kapatılmış ve hiçliğe gönderilmiş bir tanrı olan Grace’in neden ortadanlar kaybolması gerektiği anlayacağınız bu hikayede, bir uzay gezgini, birbirinden farklı yapay zekalar göreceksiniz. Tüm bu ögelerin ortaya çıkartacağı hikayeyi sevebilirsiniz.

Train Sim World 4

Train 4

Game Pass Şubat oyunları simülasyon severleri de es geçmemiş. Klasik bir yol yapma oyunu olan Train Sim serisinin dördüncü oyununu oynamayı planlıyorsanız en doğru zamanda olduğunuzu söyleyebiliriz. Bu soğuk gecelerde sizi dünyadan kısa bir süreliğine kopartacaktır.

Madden NFL 24

Madden NFL 24

Spor oyunları hayranları için Game Pass Şubat oyunlarında yine bir elmas yatıyor. EA Games’in en ünlü spor oyunlarından bir tanesi olan Madden NFL 24’ü de hiçbir ücret ödemeden oynamaya başlayabilirsiniz. Şans vermekten zarar gelmez diyebiliriz.

Game Pass Şubat Oyun Önerileri

Game Pass Şubat Oyun Önerileri

Game Pass Şubat oyunları arasından hangisini oynayacağınıza karar veremiyorsanız size bu konuda da yardımcı olmak istiyoruz. Aslına bakacak olursanız fikrimizi oyunlardan bahsederken kısmen belli etmiştik. Şubat oyunlarından Resident Evil 3’ü kesinlikle oynamalısınız.

Gelmiş geçmiş en iyi oyunlar sıralamasında kendisine yüksek sıralarda yer bulacak olan Resident Evil serisinin güzel oyunlarından bir tanesini ücretsiz oynama şansınız varken bu şansı değerlendirmeniz gerekiyor. Korku öğeleri biraz canınızı sıkacak olsa da zevk alacağınızdan eminiz.

Game Pass Şubat Oyunları Ne Zaman Aktif Olacak?

Artık Game Pass abonelerinin hangi oyunlarına erişebileceklerini ve bu oyunların size ne anlatacağını biliyorsunuz. Eğer oyunlara ne zaman ulaşabileceğinizi de merak ediyorsanız bu konuda da sizleri yanıtsız bırakmak istemiyoruz. Game Pass ücretsiz Şubat oyunları ne zaman oynanabilir olacak?

Game Pass Şubat ücretsiz oyunları 7 Şubat 2024 tarihi itibariyle oynanabilir durumda olacak. Eğer içlerinden bazı oyunları oynamak istiyorsanız tek yapmanız gereken doğru vakti beklemek olacak. Sonrasında Game Pass ücretsiz Şubat oyunlarını oynayabileceksiniz.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir