Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunKnight Online Boss Saatleri

Knight Online Boss Saatleri

Knight Online yıllardır geçerliliğini sürdüren bir MMORPG oyunudur. Oyunda başarılı olmak, daha fazla farm yapabilmek için Knight Online boss saatlerini biliyor olmalısınız. Sizler için bu içeriğimizde Knight boss saatlerini ve isimlerini inceleyeceğiz.

Knight Online Boss Saatleri

Knight Online Boss Saatleri

Knight Online oynarken rastgele bir boss ile karşılaşma ihtimaliniz oldukça düşüktür. Ancak gerçekten doğru zamanda doğru yerlere bakacak olursanız bossları zorlanmadan bulabilirsiniz. Knight Online boss saatleri doğrudan JR etkinlikleri ile alakalıdır.

  • Knight Online Sabah Bossları: 09:00
  • Knight Online Akşam Bossları: 00:00

Her Knight Online JR etkinliği sonrasında 7 fark boss ortaya çıkmaktadır. Doğrudan saatleri olmasa da bu 7 farklı Knight Online bossu günde 2 defaya mahsus haritada kendilerine yer bulur. Knight Online boss saatleri sabah 09:00 ile 00:00’da düzenlenen JR sonrasıdır.

Knight Online Eslant Boss Saatleri

Knight Online bossları hayata dönmeden 10 dakika kadar önce Knight Online boss saatlerinin yaklaştığını ve yakında bir boss ortaya çıkacağını belirten bir yazı ekranınızın yukarısında belirecektir. Bu yazı sayesinde Knight Online Boss etkinliğinin başlayacağını öğrenebilirsiniz. Knight Online Eslant boss yerlerini de sizlerle paylaşacağız.

Knight Online Boss İsimleri Nelerdir?

Knight Online Boss İsimleri Nelerdir

Knight boss saatlerini öğrendikten sonra artık tek yapmanız gereken ekranın üzerinde yer alacak uyarıyı beklemektir. Yazı çıktıktan sonra hangi bossu aradığınızı ve Knight Online boss yerleirni biliyor olmalısınız. Knight Online Esland boss haritasını sizlerle paylaştık. Haritaya bakarak yol bulabilirsiniz.

  1. Deruvish Founder
  2. Samma
  3. Talos
  4. Snaqe Queen
  5. Shaula
  6. Troll King
  7. Dragon Tooth
  8. Harpy Queen

Knight Online’a yeni gelen güncelleme sonrası Knight bossları yukarıda gördüğünüz haritada, Knight online boss yerlerindeki konumlara yakın yerlerde ortaya çıkıyorlar. Eğer Knight bosslarını kaçırmamak istiyorsanız doğru zamanda doğru yerde olmaya dikkat etseniz iyi edersiniz.

Knight Online Bossları Neye Göre Drop Atar?

Knight Online boss saatlerini merak eden Knight oyuncularının büyük bölümü bosslardan çıkacak kutuları almak istiyorlar. Ne yazık ki herkesin kutu alması mümkün değil. Knight bosslarına grup halinde veya bireysel olarak herkes vurabilir, bosslar ortak kesilmektedir.

Ortak kesilmelerine rağmen boss sadece bir kişiye veya gruba drop atmaktadır. Kutu kalitesi tamamen şansa bağlı olsa da kutunun düşme ihtimali bossa saldıran oyuncuların kullandıkları premium özellikleri ile alakalıdır. Knight bosslarının drop atmama ihtimali de vardır.

Knight Online Zero Sunucusu Boss Saatleri

Diğer tüm sunucularda olduğu gibi Zero sunucularında da Knight Online boss saatleri ortaktır. Yani farklı bir saati beklemenize veya araştırmanıza gerek yok. İçeriğimizdeki saat işinize yarayacaktır.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir