Pazar, Mart 24, 2024
Ana SayfaSosyal MedyaTiktokTiktok Profil Görüntüleme Kapatma

Tiktok Profil Görüntüleme Kapatma

Tiktok üzerinde profilleri dolaşmak istiyorsunuz ama dolaştığınız belli mi oluyor. Tiktok profil görüntüleme kapatma tam da bu işe yarıyor. Sizlere profil görüntülenme kapatmayı gösterdikten sonra isteğiniz kişileri rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Tiktok Profil Görüntüleme Nedir?

Tiktok profil görüntüleme, bir başkasının profiline baktıktan sonra o kişinin sizin onun profiline baktığını 30 gün boyunca görebileceği bir özelliktir. Aynı şekilde tiktok profil görüntülemeniz açıksa sizde, sizin profilinizi gezenleri rahatlıkla görebilirsiniz.

Tiktok Profil Görüntüleme Kapatma Nasıl Yapılır?

Tiktok Profil Görüntüleme Kapatma Nasıl Yapılır?

Tiktok profil görüntüleme kapatma aslında gayet basit bir işlemdir. Aşağıda ki adımları takip ederek profil görüntülenmenizi kapatabilirsiniz.

  • Alt menüden profil ikonunuza tıklayınız,
  • Profilinizde bulunan menü ikonunun yanında bulunan ayak izine tıklayınız (Bu daha önce bildirim aldıysanız görüntülenme sayısı olarakta gözükebilir),
  • Daha sonrasında son 30 günlük listenin çıktığı ekranla karşılaşacaksınız,
  • Sağ üste bulunan ayarlar simgesine tıklayın,
  • Açılan ‘Profil görüntülemeleri’ penceresinden ‘profil görüntüleme geçmişi’ yazan ibarenin yanındaki butona tıklayınız,
  • Yeşilse açıktır, gri ise kapalıdır.

Tiktok profil görüntüleme kapatma işlemini başarıyla tamamladınız.Bu işlemin yanı sıra birde bu kadar gizlenmişken aktiflik kapatmaya bakmak isterseniz bağlantıya tıklayabilirsiniz. Bu sayede tamamiyle gizli bir tiktok kullanıcısı olacaksınız.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir