Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunThe Wolf Among Us 2 Ne Zaman Çıkacak?

The Wolf Among Us 2 Ne Zaman Çıkacak?

The Wolf Among Us hayranları serinin uzun zaman önce duyurulmuş devam oyununu bekliyorlar. Bu içeriğimizde The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak sorusuna yanıt vereceğiz. The Wold Among Us 2 hakkında merak ettiklerinizi öğreneceksiniz.

The Wolf Among Us 2 Ne Zaman Çıkacak?

The Wolf Among Us 2 Ne Zaman Çıkacak

The Wolf Among Us 2 herşey yolunda gitseydi 2023 yılının son aylarında hayranlarıyla buluşacak, seriye harika bir devam oyunu kazandıracaktır. Yaşanan talihsiz olaylar sonrasında The Wolf Among Us 2’nin çıkışı ertelendi ve oyuncular da doğal olarak The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak diye sormaya başladı.

The Wolf Among Us 2, 2024 Eylül aylında bizlerle olacak. Eğer Telltale Games oyuncularına bir hediye vermek isterse tarihin biraz daha erkene alınabileceğine inanıyoruz. Ancak tarihler 2024’ü göstermesine rağmen hala The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak resmi olarak yanıtlanmamış bir sorudur. Oyunu daha iyi anlamak için Among Us ne demek adlı içeriğimizi okuyabilirsiniz.

The Wolf Among Us 2 Ertelendi Mi?

The Wolf Among Us 2 Ertelendi Mi

Evet, içeriğimizin hemen başında da belirttiğimiz gibi normal şartlarda 2024 yılına girmeden The Wolf Among Us 2 oynayabiliyor olmamız lazımdı. Ancak yaşanan teknik sorunlar nedeniyle oyuncuların 2024 yılı içerisinde The Wolf Among Us 2 oynayabileceği açıklandı. Resmi tarih geldiğinde içeriğimizi güncelleyerek sizleri The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak sorusu hakkında bilgilendireceğiz.

The Wolf Among Us 2 Hangi Platformlarda Olacak?

The Wolf Among Us 2 ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aldıktan sonra doğal olarak The Wolf Among Us 2 oynamak isteyenler oyunun hangi platformlarda yayınlanacağını da merakla bekliyorlar. Bildiğiniz gibi artık çoğu oyun hem PS hem PC tarafında oynanabilir olarak yayınlanmaktadır.

Dolayısıyla şaşırtıcı bir durum olmayacağını ve The Wolf Among Us 2 PC ve PS tarafında sorunsuz olarak oynanabileceğini düşünüyoruz. Artık hangi platformlar üzerinden de The Wolf Among Us 2 oynayabileceğinizi biliyorsunuz. Ama bununla yetinmeyip merak edilen bir soruya daha yanıt vermek istiyoruz.

The Wolf Among Us 2 COOP Mu?

Serinin ilk oyunudur olan The Wolf Among Us’ın oyuncular üzerinde yarattığı harika etki doğal olarak devam oyununun COOP olup olmayacağı konusunda bir merak uyandırdı. Her tutmuş oyunun devamında karşımıza çıkan online oynama, Co:op oynama seçenekleri The Wolf Among Us 2 ile karşımızda olmayacak. The Wolf Among Us 2, tek kişilik bir oyundur.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir