Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunLoL 2020 Yılında Çıkan Şampiyonlar Listesi

LoL 2020 Yılında Çıkan Şampiyonlar Listesi

League of Legends oyuncuları için 2020 de çıkan lol şampiyonlarının değeri oldukça önemlidir, Loldre için bile olsa. Öyleyse sizler için bu içeriğimizde LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar listesini paylaşmaya çalışacağız. 2020 LoL karakterlerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz.

LoL 2020 Yılında Çıkan Şampiyonlar Listesi

LoL 2020 Yılında Çıkan Şampiyonlar Listesi

LoL 2020 de çıkan şampiyonlar aslında diğer yıllara göre oldukça benzer sayıdadır. Ancak karakter güçlerine ve metaya bakacak olursak 2020 LoL karakterleri, tüm League of Legends şampiyonları arasındaki en güçlü karakterler olarak sayılabilir. Sizleri biraz olsun meraklandırabildiysek listemize geçelim, LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar;

  • Rell (9 Aralık 2020 – Destek)
  • Lillia (22 Temmuz 2020 – Ormancı)
  • Samira (21 Eylül 2020 – Nişancı)
  • Sett (14 Ocak 2020 – Üst Koridor)
  • Seraphine (28 Ekim 2020 – Destek)
  • Yone (25 Ağustos 2020 – Orta Koridor)

2020 LoL karakterleri arasında sizi en çok heyecanlandıran hangisi bilemiyoruz ancak bize soracak olursanız 2020 de çıkan LoL şampiyonlarının tamamı oyunu tek başına değiştirebilecek kalitede ve güçtedir. 2020 LoL karakterlerini daha yakından tanımanız için teker teker incelemeye çalışalım.

LoL Rell Ne Zaman Çıktı?

LoL Rell Ne Zaman Çıktı?

Rell hangi koridor diye araştırma yapan oyuncuların en çok şaşırdığı konuların başında Rell’in hem destek hem ormancı olarak oynanması gelmektedir. Ancak temele bakacak olursak Rell bir destek şampiyonudur. Rell hangi koridor öğrendikten sonra biraz daha bilgi verelim. Rell, 9 Aralık 2020 yılında çıkmış bir kadın LoL karakteridir.

LoL Lillia Ne Zaman Çıktı?

LoL Lillia Ne Zaman Çıktı?

Oyuncuların büyük bir bölümü Lillia hangi koridor diye soruyorlar. Lillia League of Legends ormancı karakterleri arasında bulunan bir ormancıdır ve aynı zamanda kadın karakterler listesine de dahildir. Lillia 22 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanmış, oynanacak hale gelmiştir.

LoL Samira Ne Zaman Çıktı?

LoL Samira Ne Zaman Çıktı?

Loldre sevdalılarının Samira hangi koridor diye sorması oldukça normaldir. Samira LoL ADC karakterleri arasında bulunan kadın karakterlerden bir tanesidir. Ayrıca Samira, 21 Eylül 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Artık LoL Samira ne zaman çıktı, Samira hangi karakter biliyorsunuz.

LoL Sett Ne Zaman Çıktı?

LoL Sett Ne Zaman Çıktı?

Sett hangi koridor diye merak içerisindeyseniz net bir yanıt verelim, Sett LoL üst koridor şampiyonlarından bir tanesidir. Ender zamanlarda destek rolünde de oynanıyor olsa da üst koridorda fark yaratan Sett, aynı zamanda erkek karakterler arasında bulunur. LoL Sett, 14 Ocak 2020 tarihinde yayınlanmıştır.

LoL Seraphine Ne Zaman Çıktı?

LoL Seraphine Ne Zaman Çıktı?

Seraphine hangi koridor diye soruyorsanız doğru yanıt orta koridor olacaktır. Ancak Seraphine hem LoL destek karakterleri hem de LoL orta koridor karakterleri arasında kendisine yer bulmaktadır. Bir kadın LoL şampiyonu olan Seraphine, 28 Ekim 2020 tarihinde çıkmıştır. Artık Seraphine hangi koridor biliyorsunuz.

LoL Yone Ne Zaman Çıktı?

LoL Yone Ne Zaman Çıktı?

LoL Yone hangi koridor diye sormanıza neden olan faktör Loldre gibi oyunlarsa sizler için yanıtlayalım, LoL Yone, orta koridor şampiyonu olmasına rağmen nişancı ve üst koridor olarak da oynanmaktadır. LoL erkek karakterler listesinin yeni üyelerinden olan Yone, 25 Ağustos 2020 de çıktı. League of Legends‘in yeni Yasuo’su Yone hangi koridor öğrendiniz mi?

LoL 2020 Yılında Çıkan Erkek Karakterler

LoL 2020 de çıkan şampiyonlar arasından sadece erkek olanları öğrenmek istiyorsanız yanıtlamaya çalışalım. Yone ve Sett 2020 de çıkan LoL şampiyonları arasında bulunan iki erkek karakterdir. Kalan tüm karakterlerin kadın olması kadınların 2020 yılında biraz baskın olduğunu göstermektedir. En azından artık LoL Yone hangi koridor, Sett ne zaman çıktı biliyorsunuz.

LoL 2020 Yılında Çıkan Kadın Karakterler

2020 LoL karakterleri için zengin geçerken özellikle kadın karakterler için de zengin bir yıl oldu. LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar arasından Rell, Samira, Seraphine ve Lillia kadın karakterlerdir Yani toplamda 2020 yılında 4 kadın karakter yayınlanmıştır. 2020 yılında Seraphine hangi koridor, Samira hangi koridor diye sorulma nedeni de bu olabilir.

LoL 2020 Yılında Kaç Şampiyon Çıktı?

LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar arasından hangisini daha çok seveceğinizi bilemiyoruz ancak söylemek lazım ki hepsi gerçekten çok güçlü ve hepsi metada kendisine yer buluyor. Eğer LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar kaç tanedir diye soruyorsanız yanıtımı 6 olacaktır.

Evet, 2020 de çıkan LoL şampiyonları toplam 6 tanedir. 2020 lol karakterleri arasından 4 tanesi kadın karakterken, 2 tanesi erkektir. Aynı zamanda LoL 2020 de çıkan şampiyonların 1 tanesi ormancı, 2 tanesi orta koridor, 1 tanesi üst koridor, 1 tanesi destek ve 1 tanesi de nişancı rolündedir.

LoL 2020 Yılında Kaç Şampiyon Vardı?

LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar henüz aramızda dahil olmadan önce kaç tane şampiyon olduğunu merak ediyor olabilirsiniz. LoL karakterleri arasına LoL 2020 yılında çıkan şampiyonlar yazılmadan hemen önce oyunda toplam 145 farklı şampiyon vardı. 6 yeni şampiyonun katılmasıyla beraber bu sayı 151 olarak güncellendi.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir