Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaSosyal MedyaTelegramTelegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram, son dönemlerin en popüler mesajlaşma uygulaması olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Telegramın en büyük özellikleri arasında gizlilik bulunmaktadır. Bu özelliğe rağmen hala telegram hesabı nasıl silinir diye merak ediyorsanız, sizler için aktarıyorum.

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram Hesabı Nasıl Silinir?

Telegram hesap silme işlemi, telegram açmaktan daha kolay bile olabilir. Tabi bu durum telefondan mı webten mi yapacağınıza göre değişebilir. Telegram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Alt menüden ‘Ayarlar’ tıklayınız,
  • Ardından ‘Gizlilik ve Güvenlik’ bölümüne giriniz,
  • Açılan pencerede en alt kısımda ‘Bu kadar süre yoksam’ bulunuyor, otomatik olarak 6 ay çevirimiçi değilsen hesabı sil olarak ayarlı siz onun yerine ‘Hemen hesabımı sil’ i seçtiğinizde hesabınız direk olarak silinecektir.

Diğer durumlarda ise seçtiğiniz süreye göre çevirimiçi olmazsanız, hesabınız ve içindeki konuşmalar da dahil olmak üzere tamamı silinecektir.

Gizli konuşmalar yapıyorsanız illa telegram hesabınızı silmenize gerek yok, telegramın yeni özelliği ile gizli sohbet üzerinden arkadaşlarınızla rahatlıkla konuşabilirsiniz.

Telegram Hesap Silme Linki

Telegram Hesap Silme Linki

Telegram hesap silmenin birde web versiyonu bulunmaktadır, bilgisayar üzerinden telegram hesabınızı silmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Telegram hesap silme linkine tıklayınız,
  • Telegram hesabınızda kullandığınız telefon numarasını giriniz,
  • Gelen onay kodunu giriniz,
  • Mavi ‘Sign in’ düğmesini tıklayın. Hesabınızı Sil sayfasına yönlendirilirsiniz.
  • Daha sonra açılan pencerede telegram hesabınızı neden silmek istediğinizi açıklamanızı ve onaylamanızı istiyorlar,
  • Ardından ‘Delete my account’ yazısına tıklarsanız, artık telegram hesabınız silinmiş olacaktır.

İşte iki farklı yöntemle sizlere telegram hesabı nasıl silinir aktarmış olduk. Her halükarda işlem yapmadığınız sürece en az 6 ay sonra hesabınız silineceğini unutmayın. Telegram hesap silme işleminde bir sorun yaşarsanız yorumlarda yazınız.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir