Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunPalworld Steam xBox Game Pass Crossplay Var Mı?

Palworld Steam xBox Game Pass Crossplay Var Mı?

Palworld oyuncuları için genelde güzel haberler veriyoruz. Oyunun yarattığı etki ve yaptığı yatırım hakkını verirken oyuncular Palworld Steam xBox Game Pass crossplay var mı diye soruyorlar. Bu içeriğimizde Palworld Steam ile xBox Game Pass beraber oynayabilir mi yanıtlayacağız.

Palworld Steam xBox Game Pass Crossplay Var Mı?

Palworld Steam xBox Game Pass Crossplay Var Mı

Palworld’ün doğasına bakacak olursanız insanların arkadaşlarıyla Palworld oynamak istemesinden daha doğal bir durum yoktur. Oyuncular birlikte oynarken her zaman aynı sağlayıcılardan oyun satın almıyor, bazen farklı markaları tercih ediyorlar. Bu nedenle Palworld Steam xBox Game Pass crossplay var mı sorusu sorulmaktadır.

Steam ve xBox Game Pass arasında bir crossplay var mı diye soruyorsanız yanıtımı hayır olacaktır. Ne yazık ki xBox Game Pass ve Steamden Palworld oynayan oyuncular birlikte Palworld oynamaya devam edemezler. Eğer arkadaşlarınızla Palworld oynamak istiyorsanız aynı platform üzerinden Palworld’ü satın almış olmalısınız.

Palworld Crossplay Var Mı?

Palworld oyununda crossplay olup olmadığı konusunda ciddi sorular sorulmaktadır. Aslına bakacak olursanız Palworld Steam xBox Game Pass crossplay var mı sorusuna verdiğimiz yanıt ile Palworld Crossplay var mı konusuna da değinmiş oluyoruz. Ancak sizler için özetleyelim.

Hayır, şimdilik Palworld crossplay olarak oynanamaz. Sadece aynı platform üzerinden Palworld oynayan oyuncular beraber aynı sunucuya dahil olabilirler. Aksi durumda oyuncuların crossplay özelliklerinden Palworld oyununda faydalanması mümkün değildir, en azından şimdilik.

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir