Cuma, Haziran 7, 2024
Ana SayfaOyunBattlefieldBattlefield 2042 Hikaye Modu Var Mı?

Battlefield 2042 Hikaye Modu Var Mı?

Battlefield hayranlarını ortadan ikiye bölen bir gelişme yaşandı, yıllar önce. Battlefield 2042 hikaye modu var mı diye soruyorsanız tam da bu konuda bir noktaya parmak basıyorsunuz demektir. Battlefield 2042 konusu hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışacağız.

Battlefield 2042 Hikaye Modu Var Mı?

Battlefield 2042 Hikaye Modu Var Mı

Battlefield, savaş oyunları dendiğinde akla ilk gelen, öncü markalar arasında gösterilmektedir. Oyuncuların severek oynadığı seride neredeyse her oyunun kendi hikayesi ve bir tek kişilik oyun modu vardı. Battlefield hayranlarını ortadan ikiye bölen bir gelişme yaşandı, yıllar önce. Battlefield 2042 hakkında ise bazı dedikodular yayıldı, Battlefield 2042 hikaye modu var mı?

Oyuncuların büyük bir bölümü Battlefield 2042 multiplayer olarak oynamayı tercih etse de oyunun single player yani tek kişilik, hikaye moduna hayran olanların sayısı da azımsanacak kadar az değil. Ne yazık ki serinin yeni oyunu Battlefield 2042 hikaye modu yok. Evet, artık tek başınıza bir hikaye akışı içerisinde Battlefield 2042 oynayamayacaksınız. Neden?

Battlefield 2042 Hikaye Modu Neden Olmayacak?

Artık Battlefield 2042 hikaye modu var mı biliyorsunuz. Yok, peki neden bir hikaye modu geliştirilmedi? COD gibi serilerin de başına gelen en tehlikeli süreçler hikaye moduna harcanan paranın bir şekilde geri dönüşünün olmamasıydı. Yapımcılar online bir oyun için hikaye moduna böylesine paralar harcamayı mantıklı bulmuyorlar.

Battlefield 2042 geliştirici ekibi ve yapımcısı olan EA – DICE iş birliği de benzer düşünüyor olacak ki Battlefield 2042 özelinde bir hikaye modu olmayacağı açıklandı. Battlefield 2042 hikaye modu olmadan yayınlandı ve hikaye moduna harcanacak bütçenin tamamı Battlefield 2042 Online aşamasının geliştirilmesine harcandı. En azından açıklamalar böyle.

Battlefield 2042 Konusu

Böylesine büyük bir markanın oyununda hikaye modu yokken oyunun ne anlatmaya çalıştığını nasıl anlayacaksınız? Oyuncular doğal olarak Battlefield 2042 konusu nedir diye araştırmaya koyuluyorlar. Sadece rakiplerinizi vurmakla yetinmeyeceksiniz herhalde, tam olarak neden savaşıyorsunuz?

Battlefield 2042, 2042 yılında insanlığın tamamını etkileyen bir savaşı konu alıyor, insanlık için savaş. Savaşın adının insanlık için olduğuna pek bakmasanız iyi edersiniz. Sonuçta yine biz insanlar bazı nedenler bularak kendi aramızda, diğer insanlarla savaşmaya devam ediyoruz. Hala Battlefield 2042 hikaye modu var mı diye soruyor musunuz?

Alakalı İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir